DENEYIM LÜKS & RAHAT

Avta Tatil Köyü, Bodrum, Turgutreis, Kadıkalesi Mevkiinde, avukatlar, yargıçlar, savcılar ve tüm hukukçular için kuruldu.Mandalina bahçeleri,  kumsalı, tertemiz denizi, iskelesi, iki ayrı havuzu ve her eve ulaşan iletişim ağıyla bir cennet doğdu.AVTA 100 dönüm alana kurulmuş, 191 evden oluşan ve devre-mülk esasına dayalı bir tatil köyüdür. Burada, yaklaşık 1400 ailenin 15 gün yaz, 15 gün bahar, 10 gün kış döneminde olmak üzere, 40 günlük tatil hakkı vardır. Köyümüz yaz/kış açıktır.AVTA çevreci bir anlayışla kuruldu. Mekan çok iyi kullanıldı. Burada, binaları değil, rengarenk begonvilleri, ağaçları, çiçekleri görürsünüz. Göletlerinde ördekleri ve süs balıklarıyla, bahçelerinde tavşanları, horozları, tavukları, kazları, tavus kuşları, güvercinleriyle  doğal bir ortamda tatil yapmanın keyfini yaşarsınız...


Tesisimiz Evcil Hayvan kabul etmemektedir.

 

 

Canlı Müzik

Avta tatil köyünün eşsiz deniz manzaralı restoranında her akşam canlı müzik eşliğinde, akşam yemeğinizin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Dönem içinde zaman zaman 2 saat süre ile yapılan müzik dinletisini (viyolonsel, keman, gitar) günbatımını izlerken dinleyebilirsiniz.

Restaurant

Birçok yemek alternatiflerini tatil köyümüzün restoranlarında uygun fiyatla bulabilirsiniz. Ayrıca hergün sabah açık büfe kahvatlı ile sahil restoranımız hizmetinizdedir.

Hoş Geldiniz Gecesi

Her dönem başında, havuz terasta düzenlenen “tanışma” gecesinde, tatil köyü yönetiminin ikram ettiği kokteylleri içerken, canlı müzik dinleyebilir, animasyon ekibinin dans gösterilerini izleyebilirsiniz.

Galeri

Bizim İçin Ne Dediler

Herşey o kadar güzel ve doğal bir ortam mevcut ki herkese şiddetle tavsiye edebilirim. Bütün personele sonsuz teşekkürlerimi iletirim. Çok güzel bir tatildi hiç bitsin istemedim.

Ali KAYA (İstanbul)